Een gulden bodem om te wonen.


Verborgen parel

Tussen de Oude Tongersebaan, de Festraetstraat en de Luikersteenweg, een beetje verborgen achter de woonlinten, ligt een spie typisch Haspengouws landschap. Landelijk, vlak, wijds en groen.†Een Gulden Bodem om te wonen.
Het uitgangspunt van het masterplan was er een met†een sterk landschappelijke insteek, namelijk die van het behouden en versterken van de veldenstructuur. De randen met de bestaande bebouwing worden steeds ingekleed met groen om hiermee een buffer te vormen.
De ontwikkeling van de verkaveling past in een†masterplan†dat rekening houdt met de typische korrel en de eigenheid van het landschap. De aaneenschakeling van woongebied, fruitvelden en open ruimte verzekeren het behoud van het landschappelijk karakter.
Wonen in Sint-Truiden: winkels, onderwijs, ontspanning,...
Met zijn 40.000 inwoners is Sint-Truiden het levendige hart van Haspengouw†Het brede aanbod aan winkels, onderwijs en ontspanningsmogelijkheden liggen er op een steenworp van mekaar.
Wonen op de Gulden Bodem
Het project Gulden Bodem voegt daar nog drie exclusieve troeven aan toe: groen, ruimte en kleinschaligheid.†Bij de uitwerking van de plannen werd er bewust voor gekozen om een rustige woonwijk te creŽren met een grote diversiteit aan woningtypes rondom een centraal park en een boomgaard.